Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

31.12.2014 - Statistika CWG ke konci roku 2014

Dovolte mi na konec roku menší statistickou vložku, kterou navážu na obdobný příspěvek z 15.1.2013. Věřím, že to někoho určitě zajímat bude.

V současnosti máme v katalogu cca 22200 CWG, z toho jich necelých 18600 pochází z oficiálního katalogu, což tvoří cca 84%. SWG je 2500 z toho 1700 z oficiálního katalogu, tj. pouze cca 68% vyrobených SWG se dostane do oficálního katalogu.

Dále tu máme celkem 976 zahraničních koleček, 294 MWG a 131 SQ.

Všechna tato kolečka a čtverečky máte ve své sbírce již téměř milionkrát!

Pořizovací cena CWG sice mírně klesá, ale i tak si myslím, že celková cena všech vyroběných koleček je celkem dechberoucí. Můžete si ji spočítat sami z výše uvedených čísel. Musíte samozřejmě počítat s nějakou tou chybou, protože na těchto stránkách samozřejmě není evidováno úplně každé vyrobené kolečko, ale pro představu to určitě stačí.

Pokud před dvěma lety všechna katalogizovaná CWG vážila 1.2 tuny, dneska už by to bylo více než 4.5 tuny. To už je hodně slušná váha, nemyslíte?

Tak přeji vše nejlepší do roku 2015 a spoustu chvil strávenými s vaším oblíbeným dřevem! Já mohu slíbit, že i v roce 2015 s budu snažit věnovat tomuto serveru veškerou pozornost, kterou si zaslouží, aby byla katalogizace CWG co nejpříjemnějším zážitkem. Od nového roku nás čeká několik změn ze strany oficiálního katalogu, na které budeme reagovat i zde, a pak se uvidí, co všechno nám nový rok přinese. Mám několik věcí, které bych chtěl v příštím roce na serveru vylepšit, tak snad se máte na co těšit.

0 0 | Publikoval: niximor
Archiv novinek

< Předchozí novinka

Novější novinka >