Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

26.10.2015 - ½ mobilní verze

S velkou aktualizací řazení CWG před několika měsíci došlo k odstavení staré mobilní verze webu. Protože tahle mobilní verze byla řadu let stará a v podstatě od začátku se v ní nic nezměnilo a nereflektovala následný rozvoj webu, rozhodl jsem se ji úplně zrušit.

Pustil jsem se do vývoje nové mobilní verze, ale to se také ukázalo jako ne příliš dobrý nápad, protože bych opět musel udržovat dvě verze naráz, což dlouhodobě není udržitelné.

Proto jsem se rozhodl nadále provozovat jen jednu verzi webu, a to tuto. Ale protože návštěvy z mobilu tvoří nemalou část návštěvnosti, nemohl jsem nechat situaci jen tak neřešenou. Výsledkem je dnešní aktualizace. Web se nově umí svojí šířkou přizpůsobit úzkému displayi vašeho telefonu a vše se na obrazovku poskládá tak, aby nebylo nutné šoupat stránkou do stran. Můžete tedy používat plnohodnotnou verzi webu se všemi vychytávkami, které tu jsou a zároveň by stránky měly vypadat na telefonu použitelně.

Jako obvykle, budu rád za zpětnou vazbu. Telefonů a tabletů je neuvěřitelné množství, stejně tak je neuvěřitelné množství rozdílů mezi nimi, takže je více než pravděpodobné, že se někde nebude něco zobrazovat jak má. Dejte vědět a pokusím se problém vyřešít.

Prozatím, ať slouží! :)

17 3 | Publikoval: niximor
Archiv novinek

< Předchozí novinka

Novější novinka >